Hlavní obsah

Eminem odhalil pozadí hlavně kvůli gayům

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Kontroverzní americký raper Eminem se rozhodl skoncovat s pomluvami, které kolují o jeho údajné homofobii. Do řad homosexuálů proto pustil jasnou zprávu, že s nimi nemá problém a v žádném případě proti nim nehodlá nijak bojovat. Na důkaz poslal gayům jako vzkaz na usmířenou obrázek svého nahého pozadí, které odhalil ve videoklipu k písni Just Lose It.

Foto: Pavla Hlavatá

Populární orientační automobilová soutěž proběhne již 30. 9. 2017

Článek

Eminem začal své pozadí odhalovat stále častěji - po klipu také například v německé televizní show Total TV. Zpěvák, který se v minulosti netajil svým odporem ke gayům, nyní věří, že staženými kalhotami poskytl dostatečný důkaz těm, kteří ho v posledních měsících stále častěji obviňují z nenávisti k homosexuálům.

"Je pro mě hrozné, že mám v gay komunitě tak děsivou pověst. Snad je teď trochu utěší můj zadek," řekl s trochou nadsázky dvaatřicetiletý raper.

Dvojsečná strategie

Do jaké míry ale myslí Eminem své prohlášení vážně, ví zřejmě jen on sám. "Je zvyklý si dělat legrácky z daleko závažnějších věcí. Nechci mu nijak sahat do svědomí, ale homosexuálové pro něj ještě nedávno byli největší verbeží na světě a najednou jim v klipu ukazuje svůj nahý zadek," poznamenal zpěvákův kolega, který s ním pracoval na jeho posledním albu Encore.

"Na druhou stranu je to ale dost možná jen vychytralá strategie. Chce jim ukázat, že je bere, ale zároveň si z nich udělat legraci," dodal.

Reklama

Související témata:

Související články

Eminem ukázal Němcům nahé pozadí

Raper Eminem rozhodně netrpí ostychem. Divákům show TV Total německé televizní stanice Pro7 ukázal své pozadí v plné kráse. V přímém přenosu si najednou...

Eminem rozmazluje svého bratra

Přestože má zpěvák Eminem nevalnou pověst drsňáka, na svého mladšího bratra nedá dopustit a náležitě si jej předchází. Využije každé vhodné příležitosti,...

Eminem zesměšnil Michaela Jacksona

Král popu Michael Jackson hodlá podat na rapera Eminema žalobu, pokud nestáhne svůj videoklip k písni Just Lose It. V něm zobrazuje popového krále...

Výběr článků

Načítám