Hlavní obsah

Dvouměsíční dcera Zuzany Belohorcové se spálila na slunci

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Dceři moderátorky Zuzany Belohorcové Salmě jsou teprve dva měsíce a už se stihla spálit. Belohorcová na Floridě usnula u bazénu a sluneční paprsky zářily přímo do kočárku s malou Salmou.

Článek

"Ležela jsem u bazénu, bylo pod mrakem a na chvíli jsem usnula. Když jsem se probudila, bylo azuro a Salmička už měla červený nosánek i tvářičky. Tak už máme za sebou první spálení," prozradila teď již s úsměvem Belohorcová.

"V první chvíli jsem se lekla, ale všechno bylo v pohodě. Salmě se pak obličejíček trošku sloupal, ale nyní už je v naprostém pořádku," upřesnila Belohorcová.

S dvouměsíční dcerou a přítelem Vlastou Hájkem strávili na Floridě tři týdny. Salma má za sebou první let. "Byla neuvěřitelná. Celý let tam i zpátky prospinkala. V letadle jsme si zaplatili speciální dětskou postýlku, tak měla naprosté pohodlí," dodala moderátorka na párty restaurace Susharna.

"Je krásně a na odpolední akci s dcerou vyrazím ráda. S večery to je teď horší, to jsem máma na plný úvazek a pracovní akce zatím musí stranou," vysvětlila.

Nyní rodinu čeká stěhování do nového domu, kterému přezdívají pražské Melrose Place. Rozlehlý komplex, rozdělený na velké bytové jednotky, budou obývat s řadou jejich přátel. Společnou budou mít zahradu a bazén.

Párty si vedle Belohorcové nenechaly s dětmi ujít také další hvězdy.  Petr Janda dorazil s manželkou Alicí a dcerami Martou a malou Anežkou. Pavel Šporcl si slunečné odpoledne užíval s Bárou Kodetovou, jejich dcerou Violetou a herečky dcerou Lilly, kterou má z prvního manželství.

Reklama

Související témata:

Související články

Sexy Belohorcová ukázala dceru Salmu

Zuzana Belohorcová (33) předvedla svoji dvoudenní dceru Salmu. Moderátorka i její dcera jsou v pořádku, i když porod byl velmi komplikovaný. Salma měla...

Výběr článků

Načítám