Hlavní obsah

Belohorcová se stěhuje do luxusu, ukázala nový dům v milionářské čtvrti

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Zuza Belohorcová ukázala svůj nový dům, kam se už za dva měsíce bude s přítelem Vlastou a dvouměsíční dcerou Salmou stěhovat. Ještě předtím ale stihne dovolenou na Floridě.

Článek

"Měli bychom se stěhovat na konci května. Před velkým stěhováním si ještě odlétáme na dva týdny odpočinout na Floridu. Letíme v pondělí. Pro malou Salmu to bude první let v životě, když nepočítám ty, co byla ještě v bříšku," řekla Novinkám Belohorcová.

Nábytek do nového domu, který leží jen pár stovek metrů od vily Karla Gotta na pražské Bertramce, už mají nakoupený. "Zbývají jen obklady, dlažba a koupelny. Koncem května bychom se měli stěhovat," upřesnila moderátorka

Belohorcová s přítelem Vlastou a dcerou Salmou budou obývat čtyři pokoje. "V patře jsou tři pokoje, jídelna, kuchyň a koupelna. Dole v přízemí bude taková Vlastova klubovna a koupelna. Říká se, že když má chlap své útočiště a Playstation, že se ztratí sexuální život. Snad mě to nepotká," směje se Zuzana.

Dům, kterému se přezdívá české Melrose Place, bude opravdu luxusní. V ložnici budou mít žhavou novinku - kulatý sprchový kout. Terasa a zimní zahrada pak obklopují celý dům a z klubovny Vlasty bude přímý vstup k bazénu.

Vlasta má byt na Malé straně a Zuza luxusní byt na pražských Vinohradech. "Oba si necháme, rozhodně prodávat nic nebudeme," prozradila.

Dům koupili za hotové. "Nejsem zastánkyní hypoték. Radši menší luxus a za hotové než závazek na desítky let," dodala moderátorka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám