Hlavní obsah

DVD verze Avataru přinese i modrý mimozemský sex

Novinky, Jakub Kynčl
Los Angeles

Snímek Avatar přilákal v posledních týdnech do kin po celém světě desítky miliónů lidí. Mnozí z nich ani neví, že ze snímku pro kina byla vystřižena scéna ukazující "modré" intimní spojení. Fanoušci sci-fi Avatar se však přeci jen dočkají, v DVD verzi filmu totiž tato scéna zůstala.

Foto: HO, Reuters

Avatar

Článek

Režisér James Cameron se rozhodl lechtivou scénu z verze pro kina vystřihnout a nechat ji pouze v DVD verzi. Ochrnutý mariňák Jake Sully se v této scéně pomiluje se svým objektem lásky, Neytiri.

"Měli jsme to tam, ale vystřihli jsme to, aby zůstalo něco speciálního pro DVD edici. Je to hlavně pro ty, kteří chtějí vědět, jakým způsobem ten sex mají," uvedl režisér James Cameron.

Herečka Zoe Saldanaová, která si ve sci-fi zahrála postavu Neytiri, stačila ještě na tiskové konferenci prozradit, že sex obsahuje stejný proces, který mimozemská rasa užívá na své fiktivní domovské planetě ke komunikaci.

Reklama

Související témata:

Související články

Avatar je tady: oslňující podívaná

Nejočekávanější film konce letošního roku je tady: téměř tříhodinový Avatar vstupuje ve středu a ve čtvrtek ve 25 kopiích do 80 českých kin. S ním ještě...

Premiéry – Avatar a Vyfič

Do kin tento týden dorazil dlouho očekávaný 3D velkofilm Jamese Camerona Avatar a dále má premiéru jen teenagerovská komedie Vyfič!

Výběr článků

Načítám