Hlavní obsah

Dva maskovaní zloději s kladivem chtěli ukrást motorku. Nevyšlo to

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V areálu Liverpoolské univerzity se v úterý odpoledne odehrála bizarní scéna. Dva maskovaní zloději se pokusili ukrást motocykl, ale nepodařilo se jim to ani přesto, že proti nim nikdo nezasáhl. Motorka na ně totiž byla příliš těžká.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zloději oblečení v černém přijeli na malé elektrické motorce a vyzbrojení kladivem. Odjet chtěli se zaparkovaným strojem značky BMW, ale jejich počínání ve výsledku všechny kromě majitele motorky v prvé řadě rozesmálo.

Zlodějíčci totiž měli problém udržet kradený motocykl na kolech, a když jim spadl na zem, dokázali jej zvednout jen s vynaložením maximálního úsilí. Jednomu z nich se chvíli dařilo motorku tlačit, ale ani to nakonec k cíli nevedlo. A když se k nim přiblížili přihlížející lidé, začal kolem sebe druhý máchat kladivem.

Komické záběry však příliš nepotěšily majitele modrého BMW Paula. „Motorka bude asi na odpis. Čtyřikrát jim to spadlo na zem, takže je ulomená brzdová páčka, a uvnitř to tím pádem asi taky nebude v pořádku,“ citoval jej server Liverpool Echo.

Zloději nakonec svou snahu vzdali a uprchli. Místní policie po nich vyhlásila pátrání, ale to by pravděpodobně nemělo trvat kdovíjak dlouho. „Nebylo to poprvé, co tu byli. V kampusu jsou už docela dobře známí,“ uvedl totiž Paul.

Krádež auta se nepovedla. Zloděj si neporadil s manuálním řazením

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám