Hlavní obsah

Důchodkyně oslavila své 99. narozeniny v policejní cele

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plnit si přání máme v každém věku. Sen 99leté babičky z Nizozemska ale patřil zrovna k těm nejvíce kuriózním. Kdo z nás by si totiž přál být zatčen policií?

Foto: Profimedia.cz

"Zatčená" Annie na policejní stanici Nijmegen-Zuid.

Článek

Dožít se téměř jednoho století je i dnes stále docela div. To ale neznamená, že by si člověk neměl ani v takto pokročilém věku plnit celoživotní přání.

Nizozemská babička Annie z města Nijmegen si třeba na své narozeniny přála, aby skončila v policejní cele. Ve svém neuvěřitelném věku 99 let je Annie stále čiperná dáma a umí rozesmát sebe i své okolí. Její narozeninové přání také bylo ohromující a fotografie z něj získaly po celém světě nadšené ohlasy.

Nenechte se zmást, nikdy v životě neprovedla žádný zločin a ani pro své zatčení také nic závažného nespáchala. Želízka na rukou a policejní celu jí ovšem i bez toho splnili strážníci, kteří mají služebnu v městské části Nijmegen-Zuid. Důchodkyně si tak prožila životní zkušenost, která ovšem ale byla veselejší než u těch lidí, kteří se o pouta a policejní celu svými činy zasloužili.

„O Annie nám řekla její neteř,“ uvedl pro BBC jeden ze strážníků ze služebny, která měla důchodkyni ve své cele. „V naší profesi dostáváme řadu neobvyklých požadavků, ale zrovna u Annie jsme si řekli, že bychom jí tohle přání chtěli splnit.“

Fotografie z nevšedního narozeninového zážitku zveřejnila služebna na svém oficiálním Facebooku. Civilisté, kteří nejsou z ničeho obviněni, obvykle do cel nemají povolen přístup, ale nizozemské babičce byla aspoň na chvíli udělena výjimka.

Reklama

Výběr článků

Načítám