Hlavní obsah

Duch tajemné holčičky opět v akci: lidé v metru křičeli hrůzou

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brazílie

Chvíle hrůzy a zděšení zažili nedávno cestující v brazilském metru. V soupravě, která zůstala stát zavřená v prázdné stanici, začal vypadávat proud a vagón se střídavě nořil do tmy. V tom se najednou mezi pasažéry objevila tajemná postava malé holčičky, napsal server listu The Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Duch tajemné dívky vystrašil cestující v metruVideo: SBT

 
Článek

Hodně drsný vtípek mají na svědomí tvůrci televizního pořadu The Silvio Santos show, která natáčí reakce lidí skrytou kamerou ve zinscenovaných situacích. Tentokrát nachytali cestující v metru. Už jenom samotný fakt, že se vlaková souprava zastaví na prázdném nástupišti, dveře se neotevřou a k tomu začne blikat světlo, by mnohým stačil. Iniciátoři vtípku však zašli mnohem dál.

Když se ve vagónu objevila holčička namaskovaná jako duch, většina z přítomných začala křičet hrůzou a snažila se dostat ven z vozu. Někteří se zase schoulili v panice na zem. K dovršení všeho pak začala ze všech sil řvát i tajemná dívka.

Televize zveřejnila svůj kousek 19. dubna na internetu a za necelé čtyři dny ho viděly milióny lidí. Stanice je podobnými žertíky známá. Ducha tajemné holčičky už dokonce jednou použila, a to v roce 2012 ve výtahu.

BEZ KOMENTÁŘE: Hodně drsný vtípek - ve výtahu se zjevila holčička v noční košiliVideo: SBT

Tehdy se však kromě nadšených reakcí objevila i kritika, že tvůrci zašli příliš daleko. Nespokojení diváci poukazovali na to, že nachytaní pasažéři mohli třeba zkolabovat nebo na mystickou dívku fyzicky zaútočit.

Reklama

Výběr článků

Načítám