Hlavní obsah

Drobná žena spořádala dvoukilový steak v neskutečném čase

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američanka Molly Schuylerová nevypadá vzhledem ke své drobné postavě jako velký jedlík, ale opak je pravda. Tato žena se v soutěžích jedlíků přímo vyžívá a má ráda nové výzvy. Nedávno všechny ohromila, když v restauraci v Portlandu snědla steak o váze dvou kilogramů za pouhé dvě minuty a 44 sekund.

BEZ KOMENTÁŘE: Drobná žena spořádala v rekordním čase dvoukilový steak a ještě se dojedla hranolky

 
Článek

Obří steak byl sice z kvalitního masa, ale vzhledem k rychlosti, jakou se do něj Schuylerová pustila, se o gurmánský zážitek rozhodně nejednalo. O ten však ženě nešlo, její cíl byl jasný – překonat rekord.

To se jí také podařilo, i když férovější by bylo napsat, že předchozí výkon přímo zadupala do země. Měl totiž hodnotu šesti minut a 48 sekund, kdežto americké matce čtyř dětí se to podařilo za méně než poloviční čas. Poté, co dojedla steak, se navíc jen tak na chuť dojedla hranolky.

Objednat si tuto dvoukilovou flákotu je možné v portlandské restauraci Sayler’s Old Country Kitchen. Každý, kdo ji sní do 60 minut, dostane jídlo zdarma. Poprvé tuto výzvu v podniku zavedli v roce 1948 a od té doby se ji pokusilo zvládnout 1903 lidí. Uspělo jich jen 579.

Schuylerová steak spořádala minulý pátek a jen pár dní předtím také v Portlandu snědla v jednom řeckém fastfoodu 5,5kilogramový sendvič, půl kila hranolek a ještě k tomu vypila velkou limonádu.

Výkony drobné ženy nejsou tak velkým překvapením, je to známá jedlice a loni dokonce získala smlouvu od společnosti All Pro Eating, která se věnuje soutěžnímu jezení. Od té doby Američanka překonává jednu výzvu za druhou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám