Hlavní obsah

Dřív než stihl narovnat vlajky, propadl se policista střechou

Novinky, tcs

Bylo krátce po bouřce, když si seržant Witchayut Srikrajang z policejní stanice v thajském Phitsanuloku povšiml, že déšť a vítr zamotal státní vlajky nad vchodem na stanici. Vydal se je tedy narovnat, ovšem netušil, že střecha policejní stanice je v dost špatném stavu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policista se propadl stropemVideo: AP

 
Článek

Případ nešťastného policisty se odehrál už 19. května, policie o něm však informovala až nyní, kdy se policista plně zotavil. Záznamy z bezpečnostních kamer zachycují vchod těsně předtím, než Srikrajang propadl střechou.

„Viděl jsem zamotané vlajky, tak jsem tam nahoru šel, abych je srovnal,“ uvedl policista. Jenže jak vlajky srovnával, podklouzla mu noha a Srikrajang propadl střechou přímo na schody.

Kolegové a kolemjdoucí okamžitě přiběhli policistovi na pomoc, a po pár minutách zraněný muž putoval do nemocnice.

Vkradla se do uzavřeného národního parku a spadla do horkých vod u gejzíru

Koktejl

Vyšetření naštěstí ukázalo, že má „jen“ polámaná žebra a tržné rány na hlavě. „V nemocnici jsem pak na záběry koukal a uvědomil si, jaké jsem měl štěstí. Viděl jsem jak má hlava zasáhla schody, mohlo z toho být pěkně vážné zranění,“ uvedl Srikrajang.

Z nemocnice už byl policista propuštěn, než se však vrátí do služby, bude ještě muset nějakou dobu strávit na domácím léčení a na rehabilitacích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám