Hlavní obsah

Došlo na pěsti, nůž i basebalovou pálku. Německý pár se ubytoval v hotelu, kde pracuje mužova bývalka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vystřelovací nůž, basebalová pálka a také pěsti byly ve hře při konfliktu v tyrolském městě Reutte mezi mladým Němcem a jeho přítelkyní na jedné straně a bývalou rakouskou partnerkou muže na straně druhé.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když německý pár vyjel strávit víkend do sousedního Rakouska, ubytoval se v Reutte zrovna v hotelu, kde pracuje mužova rakouská „ex“.

Všichni tři se podle listu Kronen Zeitung potkali večer na parkovišti jedné restaurace a situace eskalovala do té míry, že 22letá aktuální partnerka muže tasila na svou o čtyři roky mladší sokyni vystřelovací nůž.

Policie jednala rychle

Muž nezůstal stranou, když vytáhl z auta basebalovou pálku a přiběhl svou nynější známost podpořit. Německá útočnice nato uštědřila Rakušance ránu pěstí a způsobila jí těžší zranění. Německý pár pak nasedl do auta a odjel.

Napadená dívka vše oznámila policii, která muže i s partnerkou rychle vypátrala a předběžně zadržela před hotelem, kde byli ubytováni. Nůž i basebalovou pálku vyšetřovatelé zajistili jako důkazní materiál, načež sepsali příslušná obvinění.

Šílená bývalka? Australanku odsoudili za 4720 telefonátů expříteli

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám