Hlavní obsah

Donatella Versace se zříká kokainu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Slavná a majetná módní návrhářka Donatella Versace se léčí z drogové závislosti. Nastoupila na kliniku, kde podstoupí odvykací kúru. Cílem pobytu je překonat závislost na kokainu.

Foto: Jitka Doubravová

Lucie Bílá na nedávném koncertě v Mostě

Článek

Informaci jako první přinesl deník New York Post, později ji potvrdili přátelé blonďaté Donatelly.

Zdroje z okolí pětačtyřicetileté italské návrhářky dále prozradily, že k léčení ji nikdo nedonutil. Naopak se sama rozhodla pro boj s drogami pod dohledem odborníků, které požádala o pomoc.

Donatellina rodina se k její hospitalizaci odmítla vyjádřit, příbuzní pouze uvedli, že jde o soukromou záležitost. "Věříme, že to média budou takto respektovat," vzkázali po svém tiskovém mluvčím.

Nepřišla na svou přehlídku

Donatella Versace, známá a častá návštěvnice všemožných večerních oslav, na sebe nejprve upoutala pozornost novinářů, když se nedostavila na vlastní přehlídku v Paříži. Přitom dosud nevynechala ani jedno defilé své módní kolekce.

Versace je bohatou dědičkou módního impéria svého bratra Gianniho, který byl zabit v roce 1997. Její modely oblékají nejslavnější osobnosti celého světa od Kate Hudsonové až po Chelsea Clintonovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám