Hlavní obsah

Domek v Anglii levněji než byt v Praze. Uvnitř to ale vypadá jako v popelnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemovitost v Plymouthu v jihovýchodní Anglii za zhruba tři miliony korun? Taková je vyvolávací cena poloviny dvojdomku, který se objevil v nabídce aukčního domu Auction House Devon & Cornwall. Při bližším pátrání však zjistíte, že před novým majitelem je ještě hodně práce. A vonět zrovna nebude.

Foto: Auction House Devon & Cornwall

Tady si anglickou snídani či šálek čaje zatím asi nepřipravíte.

Článek

Pokud máte přebytečných 110 tisíc liber (3,3 milionu korun), pak se můžete pokusit o získání nemovitosti v přístavním městě Plymouth. Ačkoliv je cenovka lákavá a za podobné peníze seženete třeba v Praze sotva garsonku, další investice jsou nezbytné. V domě je totiž extrémní nepořádek, odpad se válí prakticky všude a spíš než místo k bydlení připomíná nemovitost kontejner.

Vítěz aukce tak zřejmě bude muset uspořádat nevábnou brigádu, kdy bude celý prostor potřeba vyklidit a zrenovovat. I tak se ale může jednat o zajímavou investici. Byt umístěný ve dvojdomku se zahradou nabízí celkem tři ložnice a koupelnu v prvním patře, v přízemí je jídelna, kuchyně a obývací pokoj. Domek se nachází deset minut chůze od nádraží a fotbaloví fanoušci mají nedaleko místní svatostánek.

Vila neobyčejného tvaru nabízí z vrcholu kopce s vinicemi výhled do všech stran

Tipy a trendy

Při prohlídce však zřejmě ani neuvidíte detailně všechny pokoje. Někde je totiž takový nepořádek, že ani není možné do místnosti vstoupit, upozorňují stránky aukčního domu. Kdo v bytě napáchal takový nepořádek, aukční dům neuvádí.

Aukce proběhne 18. listopadu.

Anketa

Uvažovali byste o koupi takové nemovitosti?
Ano
65,3 %
Ne
34,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 11268 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám