Hlavní obsah

Dokonalé tělo má Catherine-Zeta Jonesová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Hollywoodské herečky a zpěvačky se nezdolatelně předhánějí, která z nich má nejvypracovanější tělesné proporce. Na rozhodčí v mnohdy vyrovnaném klání si zahrály čtenářky magazínu Eve, které o dokonalém těle rozhodly. Podle nich je majitelkou nejladnějších křivek herečka Catherine-Zeta Jonesová.

Článek

Kromě toho, že se Catherine-Zeta Jonesová pyšní nejlepší postavou, čtenářky amerického dámského magazínu jí rovněž přisoudily nejpohlednější obličej.

Pětatřicetiletá kráska předčila neméně půvabné filmové kolegyně Angelinu Jolieovou, která se ocitla na druhém místě, a Halle Berryovou, jež získala příčku třetí.

Redakce časopisu Eve se domnívá, že uskutečněná anketa potvrdila, že ženy upřednostňují hvězdy, které dokáží zkombinovat nezávislost a silný charakter s nádherným obličejem a sexy postavou, a to i za předpokladu, že se některé z nich stanou matkou, jako tomu v případě Jonesové je.

V první desítce se umístila také topmodelka Elle McPhersonová, herečka Kate Winsletová a zpěvačka Jennifer Lopezová.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Čí tělo se nejvíce líbí vám?

Anketa

Čí tělo se nejvíce líbí vám?
Catherine-Zety Jonesové
38,5 %
Angeliny Jolieové
23,4 %
Halle Berryové
10 %
Elle McPhersonové
6 %
Kate Winsletové
5,2 %
Jennifer Lopezové
6,5 %
Jiné celebrity
10,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1888 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám