Hlavní obsah

Dobíhání odplouvajícího trajektu se ukázalo jako velmi špatný nápad

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobíhání autobusu, vlaku, tramvaje zná asi každý. Stejně jako moment, kdy vám dopravní prostředek ujede těsně před nosem. Když ale dobíháte trajekt, nestíháte a pokoušíte se stejně naskočit, nemůže to dopadnout jinak než nebezpečnou nehodou. Ač možná trochu komickou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rus chtěl v poslední chvíli nastoupit na odjíždějící trajekt, místo toho se vykoupalVideo: Caters News / RusVid, AP

 
Článek

Panikařící cestující chtěl 10. června dostihnout trajekt jedoucí z ostrova Paramušir na Kamčatku. Ta mu ovšem odplula. Na záběrech natočených z lodi je vidět, že cestující se své cesty nemínil vzdát a pokusil se dostat na palubu lodi, která již byla v pohybu.

Dělníci přenášeli traverzu přes silnici, motorkáře smetla ze sedla

Koktejl

Nejprve chtěl muž zřejmě na trajekt hodit dvě tašky, které měl v rukou, a poté za nimi chtěl naskočit na trajekt sám. Plán mu ale nevyšel a při hodu taškami spadl i se zavazadly do moře.

Zatímco loď dále odplouvá, je vidět, že lidé na břehu okamžitě přiběhli pomoci nešťastníka vylovit z vody. Tomu se naštěstí podle agentury AP, která o incidentu informovala, nic závažného nestalo.

Reklama

Výběr článků

Načítám