Hlavní obsah

Dělníci přenášeli traverzu přes silnici, motorkáře smetla ze sedla

Novinky, pal

Provoz na dálnici v Narathiwatu v jižním Thajsku se 3. června na chvíli zastavil. Stala se tam totiž kuriózní, ale zároveň na pohled velmi děsivá nehoda. Motorkář byl za jízdy sražen traverzou, kterou nesli přes silnici dva dělníci. Ocelová tyč ho trefila přímo do hlavy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkáře srazila za jízdy traverza, kterou nesli dělníci přes silniciVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Záběry bezpečnostní kamery ukazují rušný provoz na thajské silnici a dva stavební dělníky, kteří chtějí komunikaci přejít. Na ramenou přitom nesou ocelovou traverzu.

Když jim přijde, že konečně mají možnost se přes silnici dostat, vydají se na cestu. Už byli téměř na druhé straně silnice, když přijíždějící motorkář zjevně nezpozoroval, že dělníci nesou tyč, a rozhodl se projet mezi nimi. I když se ten vzadu pokusil traverzu nadzvednout, nehodě nezabránil.

Dřív než stihl narovnat vlajky, propadl se policista střechou

Koktejl

Motocyklista spadl jako podťatý. Dělníci se mu okamžitě pokusili pomoci a zavolali sanitku. Dokonce ho po nehodě i navštívili v nemocnici, kde se zotavuje z následků nehody.

Jednalo se o nešťastnou náhodu

Policejní plukovník Suthaver Thareethai k tomu pro agenturu AP konstatoval, že doufá, že se obě strany dohodnou na případných kompenzacích.

„Sledoval jsem záznam havárie a bylo z toho evidentní, že šlo o nešťastnou náhodu. Pokud se spolu strany nedohodnou, bude se muset policie do vyšetřování zapojit, ale věřím, že to nebude nutné,“ uzavřel policista.

Reklama

Výběr článků

Načítám