Hlavní obsah

Do vévodkyně Meghan se opřel její nevlastní bratr

Novinky, tcs

Vévodkyně Meghan se opět dočkala kritiky z řad vlastní rodiny. Tentokrát si příliš nebral servítky její starší nevlastní bratr Thomas Markle, který ji v australské bulvární reality show označil za plytkou a falešnou. Markle se rovněž pochlubil tím, že princi Harrymu svatbu s jeho nevlastní sestrou rozmlouval.

Foto: Profimedia.cz

Thomas Markle junior

Článek

Prohlášení třiapadesátiletého Markleho se objevilo jako součást traileru australské reality show Big Brother VIP. Ve známém formátu budou soutěžit slavné celebrity, jejich příbuzní nebo známí.

„Říkal jsem princi Harrymu, že si myslím, že mu Meghan zničí život. Je velmi plytká,“ uvedl Markle, který se s Meghan řadu let neviděl a v Austrálii se živí jako okenář.

Na královskou svatbu Harryho a Meghan v roce 2018 pozván nebyl. Není se však čemu divit, když krátce před ní měl poslat Harrymu dopis, ve kterém ho před svou sestrou varoval.

Údajně měl princi napsat, že ještě není pozdě si vše rozmyslet a chystaný obřad bude největší chyba v dějinách královských svateb.

Meghan, vévodkyně ze Sussexu, slaví čtyřicátiny se svou rodinou

Styl

Markle junior, který byl do loňského roku nezaměstnaný, obvinil Meghan, že právě ona stojí za tím, že nemůže najít práci.

Každý si ho prý spojoval s vévodkyní a nechtěl ho zaměstnat. Zároveň však Markle využívá polovičního pokrevního pouta s Meghan, kde to jen jde.

V roce 2019 tak účinkoval vedle dvojnice Meghan v reklamě na pivo. Nikdy neodmítne na téma Meghan rozhovor a angažmá v reality show Big Brother VIP získal také jen díky spřízněnosti s vévodkyní ze Sussexu.

I když jeho výrokům nelze přikládat přílišnou věrohodnost, páru, který bojuje o přízeň svých fanoušků, může Markleovo účinkování v soutěži jen přitížit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám