Hlavní obsah

Do Manily se po dvou měsících vrátil alkohol, místní slaví

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci koronavirových opatření byla ve filipínském regionu Metro Manila zavedena více než dvouměsíční prohibice. Před pár dny byla zrušena a řidiči jásali, když míjeli kolony kamionů naložených alkoholem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Čistá radost z příjezdu náklaďáků s pivem do ManillyVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Jak vypadá téměř dětská a nefalšovaná radost, prozrazuje videonahrávka pořízená ve městě Caloocan. Posádka vozu nadšeně zdraví nákladní vozy naložené pivem.

V regionu Metro Manila místní úřady vyhlásily kvůli koronaviru prohibici, což řada obyvatel nesla z nelibostí. O to radostněji teď vítají návrat alkoholu do měst, kde byla zrušena.

Trest za porušení karantény: Povinné zhlédnutí filmu o koronaviru

Koronavirus

„Je to už dlouho, co jsme měli alkoholický dýchánek. A v pití doma problém nevidím,“ uvedla jedna z pasažérek vozu Cristina Sayová.

Metropolitní region Manila, jehož součástí je hlavní město Manila a dalších 15 měst, se rozkládá na ostrově Luzon a na území 619 kilometrů čtverečních žije přes 24 milionů obyvatel.

Slavit však mohou zatím pouze tři města, kde byl alkohol povolen, Caloocan je mezi nimi a obyvatelé si to, jak se zdá, pochvalují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám