Hlavní obsah

Dítě přežilo 14metrový let vzduchem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TAMPA

Dvanáctiletá dívka Amanda jako zázrakem přežila dálniční nehodu na Floridě, při které vypadla z auta a letěla vzduchem celých čtrnáct metrů. Přesto však musela podstoupit operaci sleziny, má zlomenou nohu a poranění na obličeji. Informoval o tom internetový server News 24.

Foto: Renáta Polišenská
Článek

"Jsem přesvědčená, že ji zachránil všemocný Bůh," prohlásila Nancy Youngová, matka dívky. "Kdo jiný? Jedině Bůh," dodala teta Peggy Mossová.

Touha žít

Amanda, která měří 1,28 metru a váží 29 kilogramů, je adoptivním dítětem a má osm sourozenců. Od útlého dětství trpí křivicí a má ochablou kostru a růstové potíže.

"Je velmi křehká, ale její touha žít je silnější než cokoliv jiného," zdůraznila Mossová.

Sourozenci bez zranění

Matka dceru v neděli vezla spolu s jejími dvěma bratry a sestrou do kostela, když do zadní části rodinného vozu narazilo jiné auto. Amanda, která v tu chvíli seděla vzadu, byla vyhozena okénkem ven.

Zatím se neví, zda byla dívka připoutána. Další sourozenci z nehody vyvázli bez zranění.

Reklama

Související témata:

Související články

Řidič vlekl za jeepem dítě v kočárku

Řidič, který v podnapilém stavu usedl za volant svého jeepu, strh z chodníku kočárek s roční holčičkou. Přesto nezastavil a dva kilometry táhl kočárek...

Výběr článků

Načítám