Hlavní obsah

Diazová se chce soudit s britským deníkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Americká herečka Cameron Diazová se hodlá soudní cestou domáhat pravdy. Na britský deník The Sun podala žalobu kvůli tomu, že o ní uplynulý týden list napsal nepravosti o údajném mileneckém poměru se ženatým mužem.

Článek

Dvaatřicetiletá Diazová zprávu nesla těžce, podle ní není pravda, že by měla poměr s třiatřicetiletým Shanem Nickersonem, televizním producentem, který je ženatý a navíc má sotva roční dcerku. Herečka se s ním podle svých slov setkala jen pracovně při nedávném vysílání.

Cameron navíc v současnosti prožívá vztah se čtyřiadvacetiletým zpěvákem Justinem Timberlakem, The Sun ji tak nepřímo nařknul z nevěry.

Simon Smith z právnické kanceláře Schillings, advokát Diazové, viní list z toho, že "dal na vědomí lživé informace o jejím tajném vztahu se ženatým mužem". Věc by se měla u soudu začít projednávat letos v říjnu.

Stejná právní kancelář zastupuje rovněž Justina Timberlakeho, který zase podal žalobu na list News of the World. Ten o něm již dříve napsal, že zpěvák Diazovou podváděl.

Reklama

Související témata:

Související články

Timberlake podvedl Cameron Diazovou

Hollywoodská herečka Cameron Diazová se rozhodla k ráznému kroku. Pokud totiž její přítel Justin Timberlake nevysvětlí svůj poměr s mladičkou herečkou Elishe...

Výběr článků

Načítám