Hlavní obsah

Devadesátiletá řidička v Arizoně vjela do kadeřnického salonu. Těsně minula čekajícího zákazníka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drama se šťastným koncem se odehrálo v arizonském městě Chandler. Devadesátiletá řidička ztratila kontrolu nad svým autem a vřítila se s ním skrz prosklenou stěnu přímo do kadeřnického salonu. Jen o centimetry přitom minula zákazníka, který seděl v čekárně.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kromě řidičky, která utrpěla lehčí zranění na noze, nebyl nikdo zraněn. „Myslím, že jsem měla na své straně anděla. Být to kousek více doleva, mohla jsem být vážně zraněná. Jsem velmi ráda, že se vše zběhlo tak, že nikdo neutrpěl vážnou újmu,“ řekla podle listu The New York Post pracovnice salonu Ashley Uptonová.

V době nárazu zrovna stříhala jiného zákazníka, zatímco druhý čekal ve vstupní hale. „Neumím si ani představit ten strach, který se odehrával v jejich myslích… Když slyšíte ten hlasitý hluk, ani nevíte, odkud přichází,“ vylíčila své pocity.

Policejní vyšetřování mezitím ukázalo, že řidička auta ještě před nárazem do kadeřnického salonu měla na parkovišti kolizi s dalším autem. „Právě jsem vyjížděl, když to do mne napálila,“ řekl jeho řidič.

Auto v Číně po nárazu do hrazení vyletělo nad mýtnou bránu

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám