Hlavní obsah

David Spilka: postup do dvojky jsem už nečekal

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

David Spilka - tak zní jméno jednoho ze dvou aspirantů na třetí českou SuperStar. Spilka má z této skutečnosti obrovskou radost, jelikož postup do poslední dvojice prý nečekal. Vůči své kapele se prý jako sobec nezachová, je na ni hrdý a rozhodně odchod ze skupiny neplánuje.

Článek

Co říkáte na svůj postup? Po vyhlášení jste působil překvapeně.

Vzhledem k tomu, že jsem čím dál víc unavený, moje výkony nejsou už to, co bývaly, tak jsem nečekal, že postoupím na druhé místo, jsem za to ale rád, vždycky jsem to chtěl dobře zazpívat a bylo mi jedno, kdy mě lidi vyhodí. Teď jsem jim strašně vděčný..

Co na vás říká vaše kapela?

Můj kytarista mi teď psal krásnou smsku: "Ty vole, co děláš, jak vedle tebe teď budeme vypadat?" Kluci jsou fajn, jsou výborní muzikanti a opravdu jsem rád, že je mám.

Jaký je dle vás rozdíl dvojkou a vítězstvím?

To uvidím až příští týden.

Nemyslíte si, že kvůli kapele a smluvním závazkům by bylo lepší druhé místo?

Mě je to jedno, když budu druhej, budu volnej a pojedu si se svou kapelou. Když vyhraju, tak si pojedu taky svojí představu, akorát se o mě lépe postarají.

Co byste chtěl vzkázat lidem, co vás podporují?

Hrozně bych jim chtěl poděkovat za ty hlasy co mi posílají. Když mě poslali až sem, tak to pro ně a pro mě má nějaký smysl. Je hrozně hezký, že mě tam poslali, znamená to, že mě chtěli. Těším se, že jim to vynahradím tím, co připravuju s kapelou - to bude velký! Show a dobrá hudba.

Reklama

Související články

SuperStar: Ondřej Hejma urazil Leonu Černou

Finalisté třetího ročníku soutěže Česko hledá SuperStar zbyli již jen tři - David Spilka, Leona Černá a Zbyněk Drda. České vánoční skladby se v neděli večer...

Leona Černá: Zpívala jsem s chřipkou

Soutěž Česko hledá SuperStar opustila těsně před velkým finále poslední zástupkyně něžného pohlaví Leona Černá. Ta Novinkám v rozhovoru prozradila,...

Výběr článků

Načítám