Hlavní obsah

Dalibor Gondík projel Ameriku na harleyi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herec, moderátor a bavič Dalibor Gondík si splnil svůj sen. Společně se dvěma kolegy v říjnu projel napříč Amerikou po legendární silnici Route 66 spojující východní a západní pobřeží Spojených států na motocyklu Harley Davidson.

Foto: Region Slovácko
Článek

"Doposud jsem jezdil s harleyem jen sporadicky, u nás mě to moc nelákalo. V Americe je to ale úplně něco jiného, tam mají motorkáři jiný život," vylíčil Gondík.

Jedna z populárních tváří televize Nova byla součástí týmu, který doprovázel výherce motoristické soutěže Miroslava Backa. Třetím členem výpravy byl přední český sportovní fotograf Jiří Křenek.

Motorkář tělem i duší, jak Gondíka nazývají přátelé, si transkontinentální cestu lemovanou starými motoresty a pumpami moc pochvaloval. "Třeba dvacet mil tam jedete úplně rovně a můžete jen přemýšlet a vše si užívat. I písek, který byl úplně všude," usmíval se čtyřiatřicetiletý Gondík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám