Hlavní obsah

Dagmar Patrasová má neodbytné fanoušky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Dagmar Patrasová (53) zažila před nedávném vcelku kuriózní situaci. Při autogramiádě po vystoupení se k ní přidružil jeden z obdivovatelů a nechtěl jí za žádnou cenu opustit. Dokonce se chtěl nastěhovat i k ní domů.

Článek

"Koncert měl úžasnou atmosféru. Při autogramiádě se z ničeho nic okolo mě ovinul asi pětiletý chlapeček. A držel se mě jako klíšťátko. Pak prohlásil, že nechce domů, ale bude bydlet u mě. Dlouho jsem mu musela vysvětlovat, že to nejde, protože jeho maminka a tatínek by byli velmi smutní. Nakonec to dopadlo dobře a při loučení byl v pohodě," prozradila Korzu Patrasová.

"Podobné situace se dějí téměř po každém vystoupení. Mám to štěstí, že od dětí cítím velkou lásku. To mě nabíjí obrovskou energií. Když vidím na koncertech jejich nadšení, nebo jak se mnou tancují na jevišti, je to úžasné. Dnes už si bez nich svůj život neumím představit," dodala Patrasová.

Každé léto se herečka odstěhuje se svou rodinou na venkov. Chalupu používá jako svou druhou pracovní základnu.

"Několik dní jsem na chalupě v Českém ráji, několik dní pracovně v Praze... A občas z chalupy vyjíždím na koncerty. S Felixem se ale nenudíme, ani když máme volno. Na chalupě je totiž pořád co dělat. Udržujeme zahradu, uklízíme, zametáme, omítáme, sekáme trávu a okopáváme záhony. A protože chalupa leží uprostřed lesů, často chodíme i na houby. U nás roste všechno a letos zvláště," ukončila Patrasová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám