Hlavní obsah

Cyklistu sraženého bezohledným řidičem zachránila jako zázrakem matrace

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O velkém štěstí může mluvit brazilský cyklista, kterého v pondělí smetl rychle projíždějící automobil. Z jeho korby ale v ten samý moment vypadla matrace, takže muž jako zázrakem spadl do měkkého.

BEZ KOMENTÁŘE: Brazilský cyklista zažil doslova hladké přistáníVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Skutečné štěstí v neštěstí měl cyklista v brazilském městě Foz do Iguacu. Na okraji silnice ho srazil neopatrný řidič pick-upu, z jehož korby ovšem vyklouzla velká matrace. Přímo v jejím středu šokovaný cyklista přistál.

Sice značně překvapený a vylekaný, ale nezraněný muž po chvíli váhání vstal. Těsně za okrajem matrace, která mu naprostou náhodou zajistila bezbolestný dopad, mezitím prosvištěla další auta.

Na záznamu z bezpečnostních kamer místní autoškoly je vidět, že muži přišli na pomoc dva přihlížející. K neuvěřitelně načasovanému vylétnutí matrace z korby automobilu došlo pravděpodobně ve chvíli, kdy se řidič na poslední chvíli snažil cyklistovi vyhnout a mírně strhnul volant.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám