Hlavní obsah

Cyklista nadával řidiči auta, odpovědí mu byly pěsti

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Rozmíšku, která skončila fyzickým napadením, zachytila minulý týden kamera v Londýně. Řidič bílého audi tam na rušné ulici stál v prostoru pro cyklisty, což se jednomu z nich nelíbilo a hlasitě to dával najevo. Nakonec připojil i nadávky, za které schytal rány pěstí.

BEZ KOMENTÁŘE: Rozmíška cyklisty s posádkou bílého audi

 
Článek

Cyklista se nejprve na světelné křižovatce snažil vysvětlit řidiči, že stojí na místě, na kterém nemá co dělat. Posádka vozu ho ale ignorovala, a jakmile se na světlech objevila zelená, audi prudce vyrazilo pryč.

Muž na kole se s tím nesmířil a jel co nejrychleji, aby auto dohnal na další křižovatce. Tam už se do řidiče pustil zostra a počastoval ho peprnými výrazy. Ještě dodal, že mu předtím málem přejel nohu.

V tu chvíli došla trpělivost pasažérovi, který seděl vzadu. Z auta vystoupil, dal cyklistovi ránu do obličeje a odstrčil ho na zem. Oba muži si pak chvíli něco vyříkávali a vydali se opět na cestu.

„Bylo to šokující, nečekali byste, že na silnici uvidíte takové chování,“ řekl serveru MailOnline 26letý muž, který video natočil pomocí své kamery připevněné na helmě. Nebyl si podle svých slov jistý, zda audi na první křižovatce muži přejelo nohu, ale trval na tom, že řidič nevěnoval pozornost bezpečí cyklistů.

Reklama

Výběr článků

Načítám