Hlavní obsah

Čtyřletou holčičku hledala i policie. Byla schovaná pod postelí

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vypadalo to jako vážný případ. Někteří se domnívali, že čtyřletá holčička opustila rodinnou oslavu a ztratila se venku. Jiní mysleli dokonce hned na únos. Skutečnost byla o poznání vtipnější - malá holčička ulehla pod postelí své babičky.

Holčička pod postelí

 
Článek

Na minulý pátek asi nebudou úplně rádi vzpomínat účastníci jedné rodinné sešlosti v kalifornském Richmondu. Okolo páté hodiny se přišlo na to, že čtyřletá Amieya Renee Stewartová zmizela neznámo kam. Příbuzní prošli dům skrz na skrz, ale dívenku neobjevili. V té chvíli se rozhodli zavolat na pomoc policii. Muži zákona okamžitě začali procházet i blízké sousedství, kde po dívce pátrali.

Teprve okolo půlnoci se podařilo dívenku nalézt na místě, které by asi nikdo neočekával. Amieya ležela pod postelí své babičky. Tam si jí nikdo nevšiml, protože okolo sebe rozmístila nejrůznější předměty tak, aby nebyla vidět, informoval televizní kanál KNTV.

Podle matky byli uvnitř domu i policejní psi, ale dívku nalézt nedokázali. "Je mi líto, že jsme obtěžovali policii, ale opravdu jsme se ji snažili nalézt všude. Děkuji všem zúčastněným," uvedla matka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám