Hlavní obsah

Čtvrť v Iowě terorizoval malý černý králíček

Králíčci bývají roztomilá a neškodná zvířata, to však neplatí o králíkovi, který v Iowě několik dní agresivně utočil na tamější obyvatele. Údajně pokousal několik z nich a jedna mladá dívka musela na očkování proti vzteklině. Své oběti si pečlivě vyhlížel.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Chlupatý králík terorizoval jinak klidnou čtvrť ve městě Perry v americké Iowě. Podle všeho na lidí číhal a poté se na ně vrhal. Jedna z obyvatelek Ramona Rustanová ho dokonce pozorovala z okna a viděla, jak se na útoky chystá. Venku ji pak chlupatý králík přímo napadl. Informoval o tom britský server Daily Mail.

„Vyskočil na mě a kousl mě. Řekla jsem si, panebože, právě mě kousl králík,“ vypověděla o svém děsivém setkání se zvířetem Rustanová.

Králík však nezůstal jen u Rustanové, hned po útoku odskákal k sousedům, kde útočil znovu. Další žena se kvůli němu musela zavřít v autě.

„Přihopkal k jejímu autu a nechtěl ji z něj pustit. Když z auta vystoupila, pronásledoval ji až ke dveřím,“ řekla Rustanová, která okamžitě zavolala policii.

Od policie také zjistila, že králičích útoků bylo už několik a jedna dívka musela jít na očkování proti vzteklině. Rustanová, která je zdravotní sestra, však na očkování nepůjde.

„Když mě kousl, neviděla jsem, že by měl pěnu u tlamy nebo něco takového,“ vysvětlila svoje rozhodnutí.

Situace s králíkem již byla úspěšně vyřešena. Byl odchycen a vypuštěn daleko od klidné čtvrti v Iowě. Nyní pobývá v okolí čističky odpadních vod, kde na moc lidí nenarazí. Jeho teroru je tak konec.

Rčení „množí se jako králíci“ se v Orlandu stalo skutečností

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám