Hlavní obsah

Čtrnáctiletý kluk ukradl v USA autobus. Chytili ho až na dálnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horké chvilky zažila minulý týden nashvillská policie, když se pokoušela zastavit mladíka, který se rozhodl, že ukradne školní autobus. Než ho policisté chytili, podařilo se mu nabourat auto a poškodit čerpací stanici.

Foto: Twitter Metro Nashville PD

Autobus se podařilo policistům zastavit až na dálnici

Článek

Nejmenovaný mladík ukradl školní autobus minulou sobotu kolem čtvrté hodiny odpoledne místního času. Uvedla to na svém twitterovém účtu místní policie, aniž přidala detaily, jak se mu to povedlo.

Mladík projel napříč Nashvillem, při svém úniku málem přejel osobu na tržišti. Tehdy byla zalarmována policie a jala se mladíka stíhat. Ještě než se dostal na dálnici, stihl mladý zloděj poškodit čerpací stanici a nabourat jeden vůz, který se mu připletl do cesty.

Na dálnici pak jel autobus až stokilometrovou rychlostí. Ta správná chvíle, kdy mladíka zneškodnit, se policistům naskytla za několik minut. Ve snaze vyhnout se zastavovacím pásům mladík zastavil a pokoušel se s autobusem otočit.

V tu chvíli se policisté dostali dovnitř vozidla a zloděje zpacifikovali taserem. Mladíka čeká soud pro mladistvé – je obviněn z krádeže vozidla, vážného napadení, unikání policii, řízení bez dokladů, bezohledného řízení, nenahlášení nehody a opuštění místa nehody. Celá událost se naštěstí obešla bez zranění.

Australanka ukradla auto i s dítětem

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám