Hlavní obsah

Co píchá Madonnu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Odpověď je botulotoxin. Ve svém novém videoklipu k písni Hollywood si Madonna nechává píchat injekce tohoto prudkého jedu, který se v kosmetických salonech používá k vyhlazení vrásek. Informoval o tom britský deník The Sun.

Foto: Zdeněk Hošek

Ilustrační foto.

Článek

Podle něj zpěvačka to, že si nechává dávat botulotoxinové injekce, jen předstírá. Scény však prý vypadají tak autenticky, že je milióny fanoušků budou považovat za opravdové. V klipu s injekční stříkačkou manipuluje v tomto směru kvalifikovaný lékař z Los Angeles. O Madonně se šušká, že si nechává botulotoxin píchat pravidelně. Ona sama však popírá, že by někdy tuto proceduru podstoupila.

Videoklip Hollywood, který se na televizních obrazovkách objeví po 7.červenci, je hořkosladkým svědectvím o vztahu popové hvězdy ke slavné továrně na sny. "Žijeme v době, kdy každý touží po svých 15 minutách slávy," prohlásila ke klipu Madonna. Scény s injekční stříkačkou mají ukázat, jak daleko je ochotna herečka zajít, aby měla co největší šanci na úspěch.

Reklama

Výběr článků

Načítám