Hlavní obsah

Číšník omylem kopl zákazníkům do jídla jejich mobil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peking

Kuriózní nedopatření musel 6. listopadu v restauraci v čínském Čchung-čchingu na jihu země vysvětlovat číšník, který chtěl vyfotit zákazníky u stolu. Telefon upadl, a když ho chtěl zachytit, pohnul se tak nešťastně, že do přístroje kopl a ten přistál v jídle. Záběry z bezpečnostní kamery, která okamžik zachytila, přinesla agentura AP.

Nechtěný gól: Číšník omylem kopl mobil zákazníků do jejich jídlaVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Na videozáznamu je vidět trojice sedící u stolu, na kterém je uprostřed horká polévka. V uličce mezi stoly přitom stála číšnice, která se ji snažila vyfotografovat. Přistoupil k ní její kolega s tím, že jí pomůže.

Foto: Newsflare, AP

Nechtěný gól: číšník omylem kopl mobil zákazníků do jejich jídla

Jenže jak si telefon předávali, vyklouzl jim z ruky. Jak se ho číšník snažil zachytit, omylem do něj kopl. A to tak nešťastně, že se trefil přímo do hrnce s horkým vývarem na stole.

Obsluha i hosté se přístroj snažili okamžitě z polévky vylovit. Číšník pak hostům nabídl, že mobil uhradí, oni to však s díky odmítli. Novým vývarem ale nepohrdli.

Restaurace v Georgii si účtuje příplatek za zlobivé děti

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám