Hlavní obsah

Číšnici s finančními problémy dali hosté obří dýško

Novinky, mšv

O hezčí Vánoce se americké číšnici Lynette Baiové postarali dva stálí hosté. Když se totiž dozvěděli o jejích finančních potížích, zanechali jí dýško 2000 dolarů, tedy skoro 50 tisíc korun. Tolik si číšnice na spropitném obvykle vydělá až po šesti týdnech, píše server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Baiové, která se živí jako servírka v Clearwateru na Floridě, před dvěma lety zemřel manžel. Od té doby se o sebe a o rodinu musí postarat sama.

Nedávné nečekané výdaje za opravu auta, které činily právě 2000 dolarů, ji zanechaly v situaci, kdy si nemohla dovolit koupit vánoční dárky pro své blízké. A právě z této nepříjemné situace ji v úterý vytáhlo obří dýško dvou stálých zákazníků podniku, v němž pracuje. „Byli na odchodu, uviděla jsem to spropitné a začala jsem plakat. Pak začali plakat i oni, bylo to nádherné,“ uvedla Baiová a dodala, že to byl hotový vánoční zázrak.

„Nikdy bych si nepomyslela, že pro mě někdo tohle udělá. Moc to pro mě znamená, chci jim velmi poděkovat,“ řekla číšnice s tím, že ke spropitnému byl připojen i vzkaz, v němž jí hosté přáli veselé Vánoce a aby brzy opět našetřila peníze. „Jejich slov si vážím a jednoho dne jim to oplatím,“ uzavřela Baiová.

Reklama

Výběr článků

Načítám