Hlavní obsah

Číňanka zapomněla na brzdu a své auto už nedoběhla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marná byla snaha řidičky ve východočínském městě Fu-čou, která se snažila doběhnout svou hondu, v níž předtím zřejmě zapomněla zatáhnout ruční brzdu. Auto se zastavilo až o luxusní Porsche Cayenne.

Řidičce ujelo auto do pozemní garážeVideo: AP

 
Článek

Dramatický okamžik, při němž naštěstí nebyl nikdo zraněn, se odehrál ve vjezdu do podzemního parkoviště. Řidička při odbočování do podzemí špatně odhadla prostor a stočila volant příliš brzy, načež škrábla pravou stranou o zídku plotu.

Poté kousek couvla, aby uvolnila pravé zpětné zrcátko, a vyskočila z vozidla, aby prověřila rozsah škody. Nezatáhla ale nejspíš ruční brzdu, bílá honda se tak s pootevřenými dveřmi dala do pohybu a sjížděla do garáže.

V režii gravitace

Žena se vyděsila a snažila se vozidlo zastavit. Jeho pohyb už však byl v plné režii gravitace. I když se řidička se za ujíždějícím autem rozběhla, nestihla jej a upadla.

Stačila si už jen prohlédnout poměrně velké škody nejen na vlastním autě, ale i na šedém porsche dole na parkovišti, do kterého nezabrzděné vozidlo narazilo.

Devadesátiletá řidička v Arizoně vjela do kadeřnického salonu. Těsně minula čekajícího zákazníka

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám