Hlavní obsah

Číňan se svlékl do naha a protestoval proti svému propuštění z práce

– Kchun-ming
Novinky, Dagmar Plecháčová

Poněkud nešťastně pojal protest proti svému propuštění ze zaměstnání Číňan Te Tseng. Třiačtyřicetiletý mechanik byl zřejmě v tak zoufalé situaci, že se svlékl do naha a začal na sebe upozorňovat uprostřed rušné čínské ulice, kde téměř zastavil provoz. Pozornost svým činem rozhodně vzbudil, ale spíš u médií, než u svého bývalého zaměstnavatele, informoval britský server Metro.co.uk.

Foto: Profimedia.cz

Na podobně rušné čínské ulici se nešťastný Te Tseng rozhodl nahý protestovat proti svému vyhazovu ze zaměstnání. Ilustrační foto

Článek

Aby svému pondělnímu projevu dodal Tseng na důrazu, vzal si s sebou několik kusů nářadí, které držel v ruce ve chvíli, kdy demonstroval a křičel, jaké křivdy se na něm jeho nadřízení dopustili. Nezapomněl také dodat, jak špatně s ním jeho šéfové zacházeli, když dostal nespravedlivě vyhazov.

„Byl opravdu naštvaný a navíc si předtím dal několik drinků, což celou věc jenom zhoršilo. Popadl největší kusy nářadí, co měl v krabici, svlékl si všechno oblečení a vyrazil do ulic, aby lidem sdělil, co se mu přihodilo,“ řekl jeho spolubydlící Ho Che.

„Policisté byli velice vřelí. Počkali, než vystřízliví a jeho nářadí mu pak vrátili,“ dodal spolubydlící nešťastného muže.

Reklama

Výběr článků

Načítám