Hlavní obsah

Chtěla být zdravá, píchla si ovocnou šťávu přímo do žíly

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdraví na prvním místě. To si zřejmě řekla 51letá Číňanka, která se na konci února rozhodla přijít k němu tak, že si píchla injekci s ovocnou šťávou přímo do žíly. Pochopitelně se ukázalo, že to nebyl dobrý nápad a žena přežila jen díky zásahu lékařů a velkému štěstí, informují servery BBC a Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na „léčebnou proceduru” se žena připravila důkladně. Extrakt totiž pocházel z více než 20 druhů ovoce, aby nechyběl opravdu žádný vitamín. Po přípravě šťávy si ji žena aplikovala přímo do žíly a čekala na pocit zdravějšího těla.

Místo toho se však dostavila horečka a svědění kůže. Příznaky toho, že je něco špatně, žena poměrně dlouho ignorovala, když se však o injekci dozvěděl její manžel, přiměl ji navštívit místní nemocnici, kde se personál zhrozil a transportoval ženu do nemocnice v provincii Chu-nan.

Tam byla nešťastnice umístěna na oddělení intenzivní péče a bojovala o život. Poškození se týkalo zejména srdce, jater a ledvin a hrozilo celkové selhání orgánů.

Lékaři provedli dialýzu, nasadili antibiotika a z nejhoršího ženu dostali.

Reklama

Výběr článků

Načítám