Hlavní obsah

Christina Aguilera věří na reinkarnaci

– HAMBURK

Její nejnovější album nese název Back to Basics, tedy Zpátky ke kořenům, a jak Christina Aguilera (25) přiznala reportérům deníku Hamburger Morgenpost, odráží její bytostné přesvědčení, že už jednou v minulosti na naší planetě hostovala. Bylo to prý ve 20. letech minulého století.

Článek

"Byla to nádherná doba a fantasticky jsem si tehdy užívala," svěřila se zpěvačka. Jaké postavení ve společnosti zastávala, blíže neupřesnila, jen připustila, že ji fascinovaly velké hvězdy té doby, jako byly Marlene Dietrichová a hollywoodský symbol sexu 30. let Jean Harlowová. "To byly skutečně báječné ženy," zdůraznila Christina. Jak zjistila, že v této době žila, o to se s novináři nepodělila.

Aguilera trpí na noční můry

Prozradila rovněž, že muzicírování pro ni v současném životě představuje útěk před realitou. Nevyrůstala totiž v příliš přátelském prostředí a jako dítě byla dennodenně svědkem násilí. "Pak jsem pokaždé utekla do svého pokoje a poslouchala hudbu," upřesnila. Ze své kariéry má rozporuplné pocity: "Dosáhnout úspěchu už v mladém věku je příjemné, zároveň však člověk zjistí, že se na něj nabalí spousta příživníků, kteří ho pouze využívají."

Osobně je přesvědčena, že v nynějším životě je předurčena k mimořádným činům. "V noci se mi zdávají děsivé sny," řekla v rozhovoru pro internetový server contactmusic.com. "V nich jsem držena v zajetí po zuby ozbrojenými násilníky, nebo přihlížím krvavým rvačkám mezi divokými šelmami."

Pohled do snáře ji pak poučil, že podobné noční můry jí zvěstují nádhernou budoucnost, naznačují, že se zapíše do dějin něčím velkolepým. Že by opravdu ještě někdo věřil na sny?

Reklama

Související témata:

Související články

Christina Aguilera se svlékne ve filmu

Legendární striptérka Tempest Storm se ohradila proti rozhodnutí hollywoodských producentů. Ti chtějí do filmu o jejím životě obsadit Christinu Aguileru....

Výběr článků

Načítám