Hlavní obsah

Christina Aguilera se bude brzy vdávat

LOS ANGELES

Christina Aguilera by se měla brzy vdát za svého snoubence Jordana Bratmana, s nímž se zpěvačka stýká přibližně sedm měsíců. Alespoň o tom ubezpečuje ženichova babička Sally Bratmanová (72), kterou odcitoval deník The Sun.

Foto: Milan Liška
Článek

Podle Bratmanové její vnuk požádal Christinu o ruku sotva před pár dny v Los Angeles. Aguilera na nabídku prý horlivě kývla. "Ano, ano, protože tě miluji."

"Jordanovi rodiče jsou velmi šťastni," uvedla Bratmanová, která se o novince dozvěděla v pondělí, "nevím, jestli bude svatba brzy, ale doufám v to.Tolik jim to spolu sluší," pronesla Jordanova babička, která se už se zpěvačkou seznámila. 

Přítele před médii chrání

Rovněž prozradila, že zamilovaný pár má již koupené prstýnky. "Myslím, že jsou s diamanty, ale osobně jsem je neviděla," připustila.

Třiadvacetiletá zpěvačka kolumbijského původu si své soukromí chrání a příliš o svém příteli nemluví, pouze uvedla, že Bratman pracuje ve společnosti, která pečuje o její kariéru.

"Nechci mluvit o svém milostném životě," zdůraznila Aguilera, "jediné, co mohu říci, že jsem velmi šťastná."

Reklama

Související témata:

Související články

Aguilera má ráda porno a alkohol

Třiadvacetiletá zpěvačka a čerstvá držitelka ocenění Grammy za nejlepší popový výkon se stejně jako její rivalka Britney Spearsová přiznala, že v minulosti...

Aguilera se chce usmířit se Spearsovou

Popová zpěvačka Christina Aguilera (23) hodlá zakopat válečnou sekeru a zapomenout na četné jízlivé šarvátky, které vedla se svou rivalkou Britney Spearsovovu...

Výběr článků

Načítám