Hlavní obsah

Aguilera se chce usmířit se Spearsovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Popová zpěvačka Christina Aguilera (23) hodlá zakopat válečnou sekeru a zapomenout na četné jízlivé šarvátky, které vedla se svou rivalkou Britney Spearsovovu (22). Christina zároveň hrdě hlásá, že jejich vzájemné výměny názorů byly v tisku překrouceny. Informaci v pátek přinesl britský zpravodajský server Ananova.

Foto: Adam Halmoši
Článek

Ve skutečnosti si sličné pěvecké princezny párkrát pořádně vjely do vlasů, ale prý to není tak hrozné, jak psaly různé deníky a magazíny.

Na adresu Amerického časopisu Blender, na jehož stránkách Christina nelichotivě zpochybnila Britneyin talent, nyní uvedla, že ve skutečnosti bylo všechno trochu jinak. "Magazín se snažil nás proti sobě poštvat," hájí se Aguilera, "Britney je skvělá a báječná holka." 

Dopis by mohl hádkám udělat přítrž 

Christina své kolegyni dokonce poslala osobní psaní, v němž jí symbolicky u příležitostí valentýnských oslav připomněla, že jejich desetileté přátelství je stále aktuální. Dívky se znají od už dětství, byla by přece škoda se nyní škádlit. "Musíme tu jedna pro druhou být," řekla Christina, "ale teď čekám na odpověď slečny Britney."   

Reklama

Související témata:

Související články

Aguilerová napadla kolegyni Spearsovou

Zpěvačka Christina Aguilerová má o sobě asi velmi vysoké mínění. Domnívá se, že její talent dalece převyšuje nadání kolegyně Britney Spearsové. Christina...

Aguilerová: Spearsová není přirozená

Kolegyně Britney Spearsová a Christina Aguilerová již poněkolikátě mezi sebou rozdmýchaly nenávist a zlost. Bývalé kamarádky se už nemohou vystát a jedna...

Christina Aguilerová: Jsem na holky

Provokativní zpěvačka Christina Aguilerová v rozhovoru pro časopis Zoo prozradila intimní tajemství a přiznala se, že ji více přitahují ženy než představitelé...

Výběr článků

Načítám