Hlavní obsah

Chlapec má v 15 letech vlasy dlouhé 130 centimetrů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hříva, které se dosud nedotkly nůžky, na člověka udělá ohromující dojem. 130 centimetrů dlouhé vlasy patří novému držiteli rekordu. Je jím Sidakdíp Singh Čahal z Indie a má nejdelší vlasy mezi náctiletými chlapci na světě.

Patnáctiletý rekordman má vlasy dlouhé 130 centimetrů Video: AP

 
Článek

Patnáctiletý mladík z města Noida v Uttarpradéši, jednom ze svazových států Indie, přiznává, že v minulosti za své dlouhé vlasy nesklízel jen pozitivní ohlasy, ale že si musel vytrpět i spoustu uštěpačných poznámek.

V roce 2021 se rozhodl, že se pokusí získat se svými vlasy světový rekord. Po několika pokusech se mu to nakonec podařilo. A získal tím prý i uznání a gratulace od řady známých a přátel.

„Jsem mimořádně šťastný, že jsem držitelem světového rekordu. Po tom, co jsem viděl v televizi a na sociálních sítích tolik lidí, kteří se chlubí tím, že drží nějaký rekord, rozhodl jsem se, že také budu jedním z nich,“ prohlásil pro agenturu AP.

„Dostalo se mi také neuvěřitelné podpory ze strany rodiny. Obzvlášť od mojí maminky, která mi pečovala o vlasy od dětství,“ dodal mladý Ind, který zároveň vzkazuje lidem, ať se nenechají zviklat reakcemi okolí a jdou si za svými sny.

Američanka má oficiálně nejdelší dámský plnovous na světě

Koktejl

Seskočil padákem z letadla 86krát za jeden den. Vytvořil nový slovenský rekord

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám