Hlavní obsah

Chlapci nepřišel nikdo na narozeniny, zasáhly slavné osobnosti

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se nikdo z pozvaných kamarádů neukázal na narozeninové oslavě jedenáctiletého Kadea Fostera, jeho otec rychle hledal způsob, jak nešťastného chlapce rozptýlit. Napsal proto žádost na sociální síť Twitter a během pár chvil začaly Kadeovi psát slavné osobnosti, včetně jeho hokejových vzorů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Můj syn měl dnes večer oslavu jedenáctých narozenin. Nikdo z jeho pozvaných přátel nepřišel. To bolí,“ napsal na Twitter smutný otec Jason Foster.

A požádal své twitterové přátele, aby alespoň oni ukázali synovi trochu své přízně. „Pokud máte chvilku, pošlete mu, prosím, narozeninové přání,“ napsal Jason a v příspěvku označil hokejový tým Toronto Maple Leafs.

Záhy byla jeho přání vyslyšena. „Všechno nejlepší, Kade,“ ozval se mezi prvními John Tavares, hvězda Toronta. U hokejových hvězd to ale neskončilo.

K přání se začaly připojovat stovky a posléze tisíce lidí. Mezi nimi byli i kanadský premiér Justin Trudeau, herec Ben Stiller nebo představitel Lukea Skywalkera z Hvězdných válek Mark Hamill.

Otec z kanadského městečka Corner Brook byl tak velkou reakcí překvapen. „Kade i všichni ostatní jsme ohromeni. Všem, kteří poslali Kadeovi zprávu – děkuji z hloubi srdce,“ napsal dojatý Jason.

Kade na své narozeniny nakonec jen tak zřejmě nezapomene. Nemusí to totiž končit pouze u twitterových přání. „Všichni tví přátelé z našeho týmu se těší, až to s tebou oslaví. Slyšel jsem, že to bude celkem překvapení,“ napsal totiž ke svému vzkazu hokejista Tavares.

Posléze dodal, že tým NHL plánuje pro malého chlapce speciální dárek.

Reklama

Výběr článků

Načítám