Hlavní obsah

Cestovatelé pořídili unikátní snímky aligátora pod vodou

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jacksonville

Dobrodruhům Toddu Winnerovi a Adamu Lintzovi se ve floridských bažinatých vodách podařilo zachytit unikátní snímky aligátora severoamerického. Dvojice jela po silnici, když spatřila v nedalekém močále aligátora. Společně neodolali a chtěli otestovat svůj voděodolný fotoaparát. Během fotografování riskovali vlastní životy, ale nakonec se jim bez jakýchkoli následků podařilo pořídit unikátní snímky aligátora z podvodní perspektivy.

Foto: Profimedia.cz

Snímky pořídili dva Američané z neobvyklé perspektivy.

Článek

Snímky pořídili přátelé Todd z floridského Vilano Bech s přítelem Adamem z Michiganu. Dvaapadesátiletý Winner přitom o svůj fotoaparát málem přišel. K nebezpečnému plazovi se v jednu chvíli přiblížil velice blízko a fotoaparátem mu navíc šťouchal do tlamy, aby uviděl jeho děsivé zuby. Zvíře mu však po foťáku chňaplo a vytrhlo mu jej z rukou. Po chvíli ho však zase upustilo a pokračovalo ve své cestě.

Foto: Profimedia.cz

Muži se dostali do aligátorovy bezprostřední blízkosti.

Foto: Profimedia.cz

Přátelé Todd a Adam jeli autem po floridské silnici, když v nedaleké bažině zahlédli aligátora.

Nebojácní muži tak během náhodné projížďky nasnímali aligátora dlouhého zhruba 2,5 metru a vážícího téměř půl tuny z netradičního místa pod hladinou.

Foto: Profimedia.cz

Todd Winner a Adam Lintz riskovali během fotografování život.

Foto: Profimedia.cz

Aligátor se po Toddovi Winnerovi ohnal a vytrhl mu fotoaparát z rukou.

Foto: Profimedia.cz

Adam Lintz v akci.

Reklama

Výběr článků

Načítám