Hlavní obsah

České miss mají nového souseda - Grosse

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vítězky prvního ročníku nové soutěže krásy Česká miss si dnes převzaly klíče od svých nových dočasných domovů. Roční užívání bytů na pražském sídlišti Barrandov bylo jednou z cen, které dívky vyhrály. Sousedem první České miss Kateřiny Smejkalové i obou vicemiss Zuzany Štěpanovské a Michaely Štoudkové tak bude od nynějška i premiér Stanislav Gross, který bydlí se svou rodinou ve vedlejším bloku.

Foto: Roman Mašín

Selská rodinná restuarace Al Ritorno v San Lorenzo Banale funguje od jara do podzimu. Servírují tu pouze tradiční pokrmy z místních surovin.

Článek

"Vím, že tady někde bydlí. Nevidím v tom problém, u popelnic se asi potkávat nebudeme," řekla ČTK novopečená majitelka bytu Smejkalová. Zato druhá vicemiss Štoudková neskrývala své překvapení, kdo bude jejím sousedem. "Cože? Gross? Ty to víš?," ptala se udiveně své kolegyně.

Dívky dostaly do užívání byty 3+kk o velikosti 88 metrů čtverečních plus terasa v hodnotě tři a půl milionu korun. Zatímco vítězka ho má sama pro sebe, vicemiss budou sdílet jeden byt společně. "My se známe, máme za sebou společné nákupy. A ten byt je velký. V pohodě. Když ho můžeme využívat, tak budeme asi víc tady," svěřila se Štěpanovská.

Ve kterém pokoji bude kdo bydlet se zatím vicemiss nedohodly. Shodly se ale na tom, že určitě uspořádají nějakou kolaudační party. Naopak vítězka nic neplánuje. "Mám všechny přátele na Moravě, takže abych je sem vláčela na kolaudaci, to ne. Maximálně s holkama můžeme něco udělat," uvedla Smejkalová.

Kromě toho si dívky dnes převzaly také osobní automobily, které mají stejně jako byty k dispozici jen dočasně. Po vypršení roční lhůty si budou moci ale tyto ceny výhodně odkoupit.

Dvaadvacetiletá Kateřina Smejkalová ze Šternberka se 26. února stala historicky první českou Miss. Titulem první vicemiss se může pochlubit jednadvacetiletá Zuzana Štěpanovská z Ústí nad Labem, druhou vicemiss se stala devatenáctiletá Michaela Štoudková z Chomutova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám