Hlavní obsah

Česká Miss Eliška Bučková hodlá zanevřít na dráhu modelky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Úřadující královna krásy, Česká Miss 2008 Eliška Bučková (19), bude zanedlouho předávat titul nejkrásnější dívky Česka své následovnici. V plánech do budoucna má Bučková jasno. "Práce v modelingu je časově omezená a je pro ni nutný určitý typ nátury. Já bych se odteď ráda věnovala hlavně divadlu," uvedla dlouhonohá bruneta.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Eliška Bučková

Článek

Favoritku mezi dvanácti adeptkami na Českou Miss 2009 Bučková má a dokonce si na ni i vsadila. Mezi letošními dvanácti finalistkami České Miss má stále ještě úřadující královna krásy Eliška Bučková jasno. Na vítězku tipuje bez větších pochybností dívku číslo 10 Terezu Budkovou.

Ať prý ale vyhraje kterákoli finalistka, popřála by jí, aby hlavně zůstala svá. A také, ať dostatečně využije všech možností, které jí vítězství v České Miss přinese.

Sama Bučková zpytovala svědomí, když se Korzu svěřila, že se ne vždy věnovala povinnostem missky úplně svědomitě. "Teprve teď, když moje kralování končí a ohlížím se zpátky, vidím, že jsem kolikrát mohla být aktivnější. Na některé castingy, na které jsem byla pozvaná, jsem třeba vůbec nešla. Teď vím, že bych už byla mnohem svědomitější," přiznala Bučková.

Z mola na divadelní prkna Nová Česká Miss se má podle Bučkové připravit na nedostatek času pro sebe a především pro své blízké. Zvláště po nich se České Miss 2008 při delších zakázkách v zahraničí nejvíc stýskalo. Není tak divu, že jí je nejlépe při účinkování ve veselohře se zpěvy Švejk na prknech jeviště Divadla Hybernia.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám