Hlavní obsah

Češka, která „vypila“ pivo uchem, baví internet

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Video s českou dívkou, která „pije“ pivo uchem, slaví nečekaný úspěch. Informovala o něm světová média a je hojně sdíleno na sociálních sítích. Někteří diváci se sice nechali nachytat, ale těm pozorným neušlo, že se jedná o dobře provedený trik.

Uhádnete, kam pivo ve skutečnosti teče?Video: Český pivní festival

 
Článek

Z výrazu dívky je patrné, že tato neobvyklá konzumace jí činí problémy, ale je to pouze součást hereckého výkonu. Kamera toho moc neodhaluje, ale kelímek má podle všeho na svém dně otvor, z něhož vede hadička do rukávu mladíka, který pivo drží. Navíc si lze všimnout, že brčkem netekla žádná tekutina.

Podle odborníků je takové pití nápoje teoreticky možné, ale daná osoba by musela mít prasklý ušní bubínek a byl by potřeba velký podtlak. Sluchová trubice je navíc příliš úzká, pití by tak nemohlo probíhat tak rychle jako na videu.

Video se poprvé objevilo na stránkách Českého pivního festivalu, který začne tento čtvrtek v pražských Holešovicích, a rozšířilo se do celého světa. Informovaly o něm například britské listy Daily Mail a Metro nebo australský zpravodajský portál 9 News. Organizátor festivalu Tomáš Král Novinkám potvrdil, že se jedná o trik, a dodal, že cílem bylo upoutat milovníky piva.

„Když jsem to video natáčela, tak jsem vůbec nečekala, že by se mohlo takto rozšířit do světa. Je to příjemné,“ řekla Novinkám Alena Bazalová neboli dívka, která „vypila“ pivo uchem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám