Hlavní obsah

„Celá Itálie se mi směje“. Brutálně odmítnutá italská snoubenka se bojí na veřejnost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těžké chvíle prožívá Italka Cristina Seymandiová, kterou na předsvatebním posezení a oslavě narozenin nečekaně poslal „k vodě“ před desítkami hostů její snoubenec za to, že mu byla údajně nevěrná. Zhrzená žena teď nechce vycházet na ulici, kde ji všichni poznávají a ukazují si na ni prstem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Celá Itálie se mi směje. Připadá mi to jako hon na čarodějnice,“ svěřila se Cristina německému deníku Bild, který ji zastihl na dovolené.

„Lidé si šeptají, když mne vidí, a ukazují si na mne prstem. Nemůžu už ani vyjít před dveře, aniž by mne nepoznali,“ dodala 47letá Cristina, která pracuje jako politická poradkyně.

Se svým vyvoleným, 64letým bankéřem a právníkem Massimem Segrem, byla tři roky a letos v říjnu plánovali svatbu. Ta se ale konat nebude, protože snoubenec vztah „s okamžitou platností“ ukončil.

„Co budu dělat se svatebními šaty?“

Šokoval nejen přítomné, ale hlavně Cristinu, která se stále nemůže vzpamatovat. Massimo, jenž prý mezitím odletěl na Zanzibar, je podle ní klidný a uvážlivý muž. „Chtěli jsme se brát. Co teď budu dělat se svatebními šaty?,“ řeší Cristina.

Na otázku, zda je nařčení z nevěry pravdivé, odpověděla Cristina vyhýbavě. „Všichni děláme chyby,“ dodala.

Brutální pomsta ženicha v Itálii. Řekl vyvolené adieu na předsvatební party před 200 hosty

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám