Hlavní obsah

Catherine Zeta-Jonesovou děsí nový dům

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Slavní hollywoodští manželé Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas si budou muset na stěhování do jejich nové panské usedlosti ještě nějakou dobu počkat. Dokončení stavby ve velšském Mumbles, kde se herečka narodila, se totiž neustále oddaluje kvůli nedbalé práci stavební firmy.

Foto: Aleš Plevka

Moderátorská dvojice Adéla Tamajková a Filip Šulík zvládla svou roli na jedničku

Článek

Kromě špatných výsledků řemeslníků jsou četné nedostatky v samotném projektu. Například garáže byly postaveny příliš malé, takže se do nich nevejde jaguár hereččina otce Daie.

Rovněž při instalování bezpečnostních rámů oken se ukázalo, že americká firma do letecké zásilky přibalila díly, které k sobě vůbec nepatří. Manželé proto musí čekat na novou dodávku s patřičnými díly.

Pro nedočkavou majitelku se tak nový příbytek stává spíš noční můrou, i když se na další prodlevě podepsala častečně i sama. Na poslední chvíli se totiž rozhodla, že se jí nelíbí běžné radiátory a raději by si pořídila rozvod tepla zabudovaný do podlahy.

Související články

Britky chtějí postavu Zeta-Jonesové

Catherine Zeta-Jonesová má přesně tu postavu, po níž podle jednoho průzkumu touží nejvíce britských žen. Velšská herečka dostala v anketě 49 procent hlasů....

Zeta-Jonesová a Clooney nadchli Benátky

Pravděpodobně největšími hvězdami letošního benátského filmového festivalu jsou britská herečka Catherine Zeta-Jonesová a americký herec George Clooney....

Výběr článků

Načítám