Hlavní obsah

Catherine Zeta-Jonesová závidí kolegyním úspěch

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Přestože má herečka Catherine Zeta-Jonesová vše, na co si jen vzpomene, spokojená stále není. Nestačí jí, že má zdravé děti, bohatého a slavného muže, sama je jednou z nejobletovanějších postav Hollywoodu. Závidí ostatním svým kolegyním lepší role a ceny za filmový výkon.

Foto: Marcel Vašut
Článek

Zeta-Jonesová si v poslední době zasedla na Nicole Kidmanovou, která je v jejích očích dalece úspěšnější. Catherine je prý frustrovaná a naštvaná pokaždé, když se dozví, že ty nejlepší role dostala právě její australská rivalka. Mnohdy se stává, že odmítne-li Nicole, Catherine se po odložené roli vrhne.   

Vždy až druhá

"Nicole dostává nabídky jako první. Přečte si scénář. Kkdyž roli odmítne, teprve dostávají šanci ostatní. Catherine nikdy nedostala možnost být první herečkou, která si roli vybírá. Do rozvodu s Tomem Cruisem se kariéry Nicole a Catherine příliš nelišily. Ale pak diváci začali obdivovat více Nicole. A Catherine zůstala ve stínu a byla šokovaná," řekl zdroj z blízkého hereččina okolí.  

Manažer dostal padáka

Zeta-Jonesová už ale nehodlá jen vyčkávat, až ji ostatní herečky předběhnou, proto urychleně provedla zásadní krok, který by ji mohl vyhoupnout výše na pomyslném žebříčku slávy. Na radu chotě Michaela Douglase vyměnila svého manažera, který pro velšskou krasavici pracoval plných deset let. Doufá, že nový zástupce jí vypomůže více se prosazovat ve světě filmu.

Reklama

Související témata:

Související články

Catherine Zeta-Jonesová porodila holčičku

Herečka a čerstvá držitelka Oscara za nejlepší výkon ve vedlejší roli za film Chicago, Catherine Zeta-Jonesová, porodila zdravou holčičku. S odvoláním na její...

Britky chtějí postavu Zeta-Jonesové

Catherine Zeta-Jonesová má přesně tu postavu, po níž podle jednoho průzkumu touží nejvíce britských žen. Velšská herečka dostala v anketě 49 procent hlasů....

Oscary předají Kidmanová a Zeta-Jonesová

Sošky reprezentující nejvýznamnější filmovou cenu předají laureátům 29. února v hollywpodském kině Kodak na slavnostním večeru, který bude moderovat Billy...

Výběr článků

Načítám