Hlavní obsah

Cameron Diazová sbírá kytice od nevěst

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Už dvanáct kytic, které za sebe hodily nevěsty svobodným účastnicím svatby, ulovila hollywoodská hvězda Cameron Diazová. Ačkoli by tedy podle pověry měla být už pod čepcem dávno sama, do manželského svazku vůbec nespěchá.

Článek

"Mám z takových závazků fóbii," nechala se slyšet při talk-show hostitelky Ellen DeGeneres. Přesto připustila, že její  vztah s Justinem Timberlakem se od manželství příliš neliší. Oba spolu chodí už čtyři roky a za tu dobu se některé herečky stihnou vdát a zase rozvést i několikrát.

"Tak proč se pereš o ty kytice?" zeptala se Diazové Ellen DeGeneres.

"Já se o ně neperu. Jenom si vybírám nejlepší postavení.  Pro mě je to jako sport. Nezáleží mi na tom, nechci se vdávat. Chci chytit kytici, protože jich už mám celou sbírku. Ne že bych si je schovávala, jsou jen v takovém katalogu mého ega: dvanáct kytic."

Reklama

Související témata:

Související články

Cameron Diazová chce spokojené manželství

Americká herečka Cameron Diazová doufá, že jednou bude žít ve spokojeném a dlouhotrvajícím manželství. Sama se přitom ještě nevdala, poznamenal internetový...

Justin Timberlake: Nejlíp líbá můj pes

Jednu ránu za druhou zasazuje zpěvák Justin Timberlake své přítelkyni Cameron Diazové. Nedávno prohlásil, že nejlépe se zatím ve svém životě líbal se psem...

Výběr článků

Načítám