Hlavní obsah

Budoucí španělská panovnice nafotila akty

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Španělský princ Felipe, který má v budoucnosti převzít vladařské žezlo, rodičům připravil nemalé překvapení. Letos v květnu by se měl oženit s Letiziou Ortizovou, která by však mohla pobouřit královské kruhy. Krásná Španělka totiž v minulosti nafotila sérii lechtivých snímků.

Foto: archiv autora

Herečka Slávka Budínová slavila úspěchy ve filmu, v televizi i na divadelním jevišti.

Článek

Španělský deník El Mundo zveřejnil poloakt slavného kubánského umělce Waldo Saavedry, na němž budoucí španělská panovnice odhaluje své ladné křivky. Letizia se ním seznámila počátkem roku 1996 na jedné vernisáži v Mexiku a hned si spolu padli do oka a začali se intimně stýkat

"Říkal jsem jí Leti," vzpomíná malíř, který tvrdí, že vnesla do jeho tvorby nové svěží ideje a stala se jeho múzou.  

Objevil ji v tisku

Přátelství ani pózování nemělo dlouhé trvání. Koncem téhož roku se Letizia vrátila do Španělska a malíř, který je už zpátky na Kubě, se s ní už nikdy nesetkal a nehovořil. Veškeré telefonáty brali její rodiče, ona sama se mu vůbec neozvala.

Až jednou při náhodném listování zahraničním časopisem Waldo Saavedra zjistil, že se španělský princ zamiloval právě do jeho modelky.

"Zprvu jsem Letizii nepoznal, pak jsem se podíval pozorněji a vykřikl: To je přece Leti," nechal se slyšet malíř.  

Obdobně si to opakují i ti, jimž neuniklo její vyobrazení v prestižním španělském listě. Pikantní na celé záležitosti navíc je, že se tento artefakt, jenž byl původně koncipován jako poster, objevil také jako součást CD alba nazvaného Suenos líquidos, což v překladu znamená Vlhké sny.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám