Hlavní obsah

Brutální pomsta za nevěru. Peruánka uřízla opilému partnerovi penis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Surovou pomstu uchystala 39letá Peruánka stejně starému druhovi za jeho údajnou nevěru. Jejich spor eskaloval v pondělí večer, když muž, povoláním biolog, přišel opilý domů. Po ostré hádce šel spát, a když usnul, vzala žena, zdravotní sestra, kuchyňský nůž a uřízla mu přirození.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Nůž (ilustrační foto)

Článek

Drastický čin se podle deníku La República odehrál ve městě Chota na severu Peru. Žena poté odvezla muže do nemocnice, kde se slzami v očích tvrdila, že si zranění způsobil v opilosti sám.

Ačkoliv těžce zraněný partner ztrácel vědomí, stačil lékařům ještě říci, kdo je skutečným pachatelem. Muž se podrobil operaci a „bojoval o život i o možnost úplného uzdravení“, informoval list.

Pacient bude v příštích dnech přemístěn na kliniku v hlavním městě Limě, kde se současně podrobí psychologické terapii. Podle lékařů totiž muž utrpěl „traumatickou amputaci“.

Policie domnělou pachatelku zadržela, ale vzápětí ji propustila na svobodu vzhledem k tomu, že pečuje o tříměsíčního syna. Toho má právě s druhem, kterému způsobila tak těžké zranění. Muž je otcem čtyř dalších dětí, které má z dřívějších vztahů.

Vyšetřovatelé nyní čekají na znalecké posudky. Žena musí v každém případě počítat s trestním stíháním za těžké ublížení na zdraví.

K případu se vyjádřila i sestra oběti, když požadovala „spravedlnost za tuto nenapravitelnou škodu“. Dožaduje se také vyvození odpovědnosti za to, že se na sociálních sítích objevily snímky zraněného bratra. Z úniku fotografií podezřívá pracovníky nemocnice.

Turek si nechal prodloužit přirození. Po operaci si stěžuje, že nastal pravý opak

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám