Hlavní obsah

Brunejský princ nabídl Winehousové 60 miliónů za soukromé vystoupení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

V přepočtu až 60 miliónů korun by mohla shrábnout za pár písniček na soukromé party brunejského prince Azima britská zpěvačka Amy Winehousová. Pěti cenami Grammy ověnčená potížistka se zatím ale k nabídce na soukromé vystoupení honorované dvěma milióny liber ještě nevyjádřila.

Foto: Universal Music, Právo

Amy Winehousová je známá potížistka, hlas má ale výjimečný.

Článek

Amy se nedávno nechala slyšet, že hodlá koncertů načas nechat. Lákavá nabídka brunejského vladaře jí ale okouzlila a podle přátel zřejmě nakonec princi zazpívá. Peníze prý chce ušetřit také pro svého manžela Blaka Fiedlera-Civila, jenž zatím odpočívá za mřížemi.

Soukromý večírek pořádává syn brunejského sultána Azim letos v listopadu. Na honosné party touží mít někoho z největších hvězd současnosti. A podmanivý hlas Winehousové mu prý učaroval od chvíle, kdy ji poprvé uslyšel.

„Nabídka přišla ve chvíli, kdy Amy velmi myslela na Blaka. Musí se stále vyřešit řada věcí, ale když zazpívá, bude mít dost peněz pro Blaka, který by se mohl brzy dostat na svobodu. Myslí si, že by mu to mohlo pomoci začít znova s čistým štítem. A mohl by zatím plánovat po dobu svého uvěznění, co s penězi udělá. Má jeden nápad, že by s penězi začal podnikat,“ uvedla zpěvaččina kamarádka pro Daily Star.

Pětadvacetiletý Azim je honosnými večírky proslulý. Všem hostům a vystupujícím hvězdám během večera dává nákladné dárky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám